Для зайнятих і поспішаючих людей: в Японії винайшли “питну” картоплю-фрі
Токійський виробник снеків Koike-ya помітив, що людям не завжди зручно їсти картоплю-фрі. Особливо, якщо цей перекус пов’язаний ще з чимось: розмовою по мобільному, прогулянкою за руки з коханою людиною або ходьбою, коли одна з рук зайнята сумкою або портфелем.
Тому Koike-ya поставили собі за мету винайти такий варіант картоплі-фрі, який би був зручний для зайнятих і поспішаючих людей. Щоб люди і перекушували, і робили свої справи, і не бруднили пальці в маслі при цьому.
Так світу була представлена нова варіація картоплі-фрі під назвою One Hand СHIPS.
Упаковка картоплі-фрі зроблена таким чином, щоб її можна було насипати в рот однією рукою. До того ж, смажена картопля в пакеті вже розкрошена, тому її можна практично «пити», не боячись забруднити руки. Упор на цю «питну» можливість став відмінною фішкою продукту.
Картопля One Hand Chips поставляється в 3-х смаках – барбекю, з чилі і з сіллю. Японські споживачі зустріли новинку з великим інтересом. Сама ж компанія Koike-ya назвала свій продукт «новим стилем закусок, яких чекало людство».
До речі, це не перші експерименти з картоплею-фрі. Так, зовсім недавно була випущена картопля-фрі, яка продається в шкірці. Вся справа в тому, що натуральна екологічна упаковка продукту являє собою перероблену і висушену шкірку картоплі.
А незабаром напевно світ побачить незвичну картоплю-фрі фіолетового і рожевого кольорів, так як в Голландії навчилися вирощувати фіолетову картоплю.
SEEDS.org.ua за матеріалами Food&Mood
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook InstagramYoutube та Підписуйтесь!