Чорну моркву додають до мармеладу українського виробництва
А чи знали ви, що існує мармелад не лише зі смаком фруктів чи ягід – його роблять ще й з моркви? Український виробник “Небесний мармелад” випустив лінійку нових смаків. До складу одного з різновидів солодощів входить чорна морква, повідомляє SEEDS.
Асорті мармеладів цієї серії має смаки дині, малини, лимона та чорниці. Саме до останнього додають чорну моркву, яка покращує смак та колір продукту. Така морква є не лише незвичною на вигляд, а й корисною.
“Чорна морква відмінно справляється з виведенням з організму шкідливих речовин, завдяки наявності в своєму складі антиоксидантів”, – повідомили на сторінці компанії у Facebook.
До речі, чорничний мармелад можна придбати окремо.
Виробник переконує, що солодощі не містять глютену та виготовляються лише з натуральних інгредієнтів, саме тому термін придатності продукту – 1 місяць. Такий мармелад можна їсти вегетаріанцям та веганам, оскільки для його виробництва не використовують желатин, який є продуктом тваринного походження. Натомість застосовуються рослинні загущувачі.
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook InstagramYoutube та Підписуйтесь!