Часник, що не має неприємного запаху, виготовляють у Лівані
Часник – чудова спеція, яка покращує смак багатьох страв. Особливо часто його використовують у східній кухні. Утім, часник має побічний ефект – неприємний запах, тому часто споживачі у ресторанах відмовляються від страв з ним. Та цю проблему вже розв’язано. Після шести років експериментів ліванська компанія “Garlidoux” розробила часник зі звичним смаком, але без неприємного запаху, повідомляє SEEDS.
Насправді, це не зовсім часник, а часникова паста, пише the961.com. Вона не лише позбавляє від неприємного запаху, а й від інших побічних ефектів після вживання часнику, як-от неприємні відчуття у шлунку.
“Ми розробили технологію, яка зводить до нуля побічні ефекти сирого часнику, зберігаючи на 100% форму, смак, смак, переваги сирого часнику. Відтепер сирий часник можна їсти, не страждаючи від наслідків неприємного запаху з рота, болю в шлунку, розладу травлення, спраги, будь-яких неприємних відчуттів, пов’язаних із сирим часником. Наша мета — отримати частку на світовому ринку часнику”, – зазначає Халіл Абуррусс, генеральний директор “Garlidoux”.
Читайте також: Часникову пасту та пюре виготовляє фермерське господарство на Вінниччині
Нещодавно виробник часникової пасти отримав престижну міжнародну нагороду – Lausanne Index Prize у номінації “Кращий продукт 2021 року”.
З моменту отримання міжнародних нагород “Garlidoux” отримав десятки запитів від компаній з усього світу, які бажають розповсюджувати продукт. Халіл Абуррусс пояснив, що експорт продукту наразі є короткостроковою стратегією виробника.
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook InstagramYoutube та Підписуйтесь!