Бургер по-українськи пропонують у Львові: у чому його особливість?
Як зробити фаст-фуд автентичним? Оригінальний бургер пропонує відвідувачам один із Львівських ресторанів. Замість традиційних булок у сендвічі використовують деруни, повідомляє SEEDS.
Скуштувати новинку можна у ресторані “Дефіляда”. У закладі своїй кулінарній інновації дали назву “Друнгер”.
Одна порція продукту важить 360 грамів. До складу незвичайного бургера входять котлета зі свинини, картопляні деруни, сир чедер, помідор, листки салату, а також соус BBQ. Цікаво, що для авторського бургера деруни не смажать, а запікають. Це робить типову “швидку” їжу більш корисною.
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook InstagramYoutube та Підписуйтесь!