Господині Рівненщини готують легендарний крупник за рецептами предків
Господині всієї України дедалі частіше відроджують спадкові страви свого регіону. Відомою гастроспадщиною Рівненщини є крупник, або ж куліш зі свинячим шлунком та овочами, пише SEEDS.
Жителька села Руда-Красна Клеванської громади Дарія Власюк знає секрет цієї давньої страви, яку господині села готують і досі. Цей кулінарний рецепт передають в родинах із покоління в покоління.
Читайте також: У Вінниці створюють нову гастрономічну родзинку Поділля – страви на основі бурякового квасу
“Такий крупник готували наші предки, які жили на Клеванщині, а саме у селі Руда-Красна. Страва проста. Для приготування знадобиться пшоно, морква, цибуля, спеції і сам шлунок, звичайно, попередньо замочений в суміші оцту та цибулі”, — розповіла господиня Дарія Власюк Суспільному.
Запрошуємо фахівців аграрного бізнесу взяти участь у ювілейній конференції
«Прибутковий агробізнес 2025: Освіта. Технології. Фінанси».
Конференція відбудеться 12 лютого 2025 року в рамках виставки “АГРОВЕСНА“ об 11:30 у Київському МВЦ в конференц-зоні 3 павільйону.
УЧАСТЬ БЕЗКОШТОВНА ЗА УМОВИ ПОПЕРЕДНЬОЇ РЕЄСТРАЦІЇ
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!