Тернопільські бровари варять пиво з гречки, котру виростили на власному городі
У 2016 році засновник «Козівської Ремісничої броварні» Володимир Ярема почав варити пиво. Пивовар самостійно досліджував інформацію про домашнє пивоваріння, пише SEEDS.
Сьогодні в асортименті броварні є 15 видів пива, і кожне має свою історію.
Читайте також: Як запустити бізнес з переробки й продажу плодоовочевої продукції: покрокова інструкція
«У нас є пиво «Медова ніч», яке ми просто не могли не зварити, оскільки наша родинна пасіка, якою займався ще мій прадід, налічує вже понад 100 років.
Варили гречане пиво, з гречки, котру виростили на власному городі.
Для пива з виноградом і на домашніх яблуках вперше використали винні дріжджі, призначені для ігристих вин. Для виготовлення пива «Чічка» використали 8 різних трав і спецій», – розповів Володимир Ярема журналу «Напої. Технології та Інновації».
Нещодавно у броварні зварили ексклюзивний продукт «Ґозе із обліпихи» створене у колаборації з Козівською Ремісничою Броварнею та «ФАМА – ягідна мама». Частина отриманих коштів з продажу напою були передані для ЗСУ.
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!