Розвиток олійно-жирової галузі України обговорять на міжнародній конференції Fat-and-Oil Industry-2024

0 18

Компанія Vegoil Baltic виступає технологічним спонсором ХХІІ Міжнародної конференції «Fat-and-Oil Industry-2024», яка відбудеться 30 жовтня в Києві. Vegoil Baltic (Литва) спеціалізується на екопереробці олій.

Компанія займається збиранням і переробкою рослинних олій (UCO), здійснюючи очищення олій від фосфоровмісних домішок виключно біологічним методом переробки і знижуючи показник FFA до вимог замовника.

Vegoil Baltic також виготовляє олії для підприємств харчової промисловості, що виробляють комбікорми. Окрім того, компанія виробляє жирні кислоти методом ферментативного гідролізу (без використання сірчаної, соляної та інших кислот).

Ще один напрямок діяльності – продаж жироподібної сировини для біогазових заводів та усіх інших підприємств, хто зацікавлений у такій продукції.


Учасники міжнародної конференції «Fat-and-Oil Industry-2024» зможуть зустрітися з представниками компанії Vegoil Baltic та обговорити варіанти взаємовигідної співпраці.

Детальна програма


Запрошуємо приєднатися до конференції усіх, кому цікавий розвиток олійно-жирової галузі – встигніть зареєструватися на сайті АПК-Інформ!

 

 

SEEDS

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!