Завдяки картопляному фестивалю на Житомирщині вдалось зібрати чимало грошей на виготовлення дронів

0 76

У Звягелі, що на Житомирщині, пройшов благодійний молодіжний фестиваль “Картопля єднає” під час якого 14 команд готували страви з картоплі та збирали гроші на виготовлення дронів, пише SEEDS.   

Завдяки учасникам та гостям фестивалю вдалося зібрати 157 тисяч гривень. Про це повідомила Звягельська міська рада.

“Основна мета заходу — не лише збереження культурної спадщини поліського регіону, але й популяризація національних традицій через спільну діяльність”, — йдеться у повідомленні.

Всі 14 команд, що долучилися до фестивалю, готували найрізноманітніші страви з картоплі.

Читайте також:  Новий рекорд України: у Кропивницькому приготували найбільшу кількість піц для допомоги ЗСУ

“Учасники готували від класичних вареників до оригінальних кулінарних шедеврів — кожна команда представила свої унікальні рецепти, демонструючи багатство української кухні. Процес приготування страв супроводжувався виступами артистів та творчих колективів”, — повідомила Звягельська міська рада.

Жителі та гості Звягеля не лише смакували стравами, але й мали можливість долучитися до підтримки воїнів Збройних сил України.

“Всі зібрані за частування гроші будуть спрямовані на допомогу військовим — на виготовлення дронів. Фестиваль “Картопля єднає” став взірцем того, як спільнота може об’єднуватися заради важливої мети. Цей захід продемонстрував кулінарні таланти учасників та нагадав, що потрібно підтримувати один одного у складні часи”, — наголосили у Звягельській міській раді.

Завдяки учасникам та гостям фестивалю вдалося зібрати 157 тисяч гривень, які передали благодійному фонду “Дрони Звягеля”.

 

SEEDS

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!