П’ять причин відвідати Fat-and-Oil Industry-2024: поспішайте зареєструватися!

0 11

За місяць, 30 жовтня, в Києві відбудеться ХХІІ Міжнародна конференція «Fat-and-Oil Industry-2024». Організатор заходу – ІА «АПК-Інформ», співорганізатор – RDL group, за підтримки асоціації «Укроліяпром» та Української зернової асоціації.


Встигніть зареєструватися на сайті АПК-Інформ, поки є вільні місця!


5 причин відвідати захід:

  1. Це головний майданчик для зустрічі провідних учасників олійно-жирової галузіУкраїни: виробників, експортерів та імпортерів олійних та продуктів переробки, а також представників суміжних галузей. Захід проводиться вже 22-ий раз і дуже очікуваний учасниками ринку.
  2. Актуальна програмаконференції. Тема «Fat-and-Oil Industry-2024» – боротьба за сировину та логістичні виклики. У першому блоці обговоримо ринок олійних у світі та Україні у 2024/25 МР: оцінки, перспективи, фундаментальні фактори впливу, у другому – логістику олійно-жирового ринку: внутрішню, портову та міжнародну.
  3. ТОП-спікери галузі:ми запросили понад 15 провідних експертів, які досконало знають ринок олійних та продуктів переробки – як глобальний, так і регіональний, а також крутих фахівців з логістики та юристів.
  4. Активний нетворкінг, дискусії, нові знайомства та бізнес-контакти, пошук вирішення проблем галузі в колі однодумців та експертів.
  5. Комфорт та максимальна безпека гостей заходу. Місцем проведення обрано конференц-зал готелю InterContinental, розташований на “-2” поверсі.

             Детальна програма

Запрошуємо приєднатися до конференції – встигніть 

    зареєструватися на сайті АПК-Інформ.

 

SEEDS

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!