Аграрії 9 областей можуть отримати рукави для зберігання врожаю

0 159

В Державному аграрному реєстрі відкрито реєстрацію для отримання засобів тимчасового зберігання зерна – рукавів – місткістю 200 тонн кожен, пише SEEDS.

Вони призначені для агровиробників, які обробляють від 50 до 10 000 га землі на території Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Миколаївської, Одеської, Сумської, Харківської, Херсонської та Чернігівської областей, пише Мінагрополітики.

Читайте також: В Україні запустили спецплатформу, де ветерани зможуть знайти роботу в агросекторі

«Одне із головних завдань Мінагрополітики – допомога аграріям прифронтових територій. Вони в складних обставинах уже третій рік засівають і збирають урожай та потребують підтримки зі зберіганням врожаю, адже ворог зруйнував їхню інфраструктуру.

Для отримання рукавів фермери мають зареєструватися на участь у програмі через Державний аграрний реєстр (ДАР). Кінцевий термін подачі заявок – 6 жовтня 2024 року», – йдеться у дописі Міністерства.

Мінагро продовжує взаємодію із міжнародними партнерами для підтримки агровиробників. Ця ініціатива реалізується за фінансової підтримки урядів Канади, Японії, австралійської благодійної організації Minderoo Foundation та Сполучених Штатів Америки через USAID.


Більше інформації за телефонами:

▪️ Контакт-центр ДАР: +38 044 339 9215; support@dar.gov.ua

▪️ Гаряча лінія ФАО: +38 099 090 7582; +38 068 318 0943; UA-Feedback@fao.org

 

SEEDS

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!