Волонтери Закарпаття зібрали черешню для поранених військових

0 116

Волонтери громадської організації “Рух підтримки закарпатських військових” зібрали цьогоріч 28 ящиків черешень для поранених захисників. Про це розповіла волонтерка Вікторія Суліма, пише SEEDS

За її словами, плоди для захисників збирають у фермерському господарстві у селі Часлівці Ужгородського району. Роблять це щосезону другий рік поспіль.

Читайте також: Розорювання схилів України: як запобігти деградації ґрунтів

Збирають черешні впродовж тижня. Волонтерка Злата Мікрюкова каже: разом з двома дітьми вони зібрали понад шість ящиків.

“Сьогодні ми долучилися збирати черешні у саду для наших поранених військових, які перебувають на лікуванні у місті Ужгород. Наша організація “Рух підтримки закарпатських військових” має напрямок “Помагатори”, й до них долучилися й ми з дітьми. Як волонтери, ми вдячні власникам саду за те, що вони діляться смакотою, вітамінами з нашими хлопцями”, — розповіла Суспільному Злата Мікрюкова.

Черешні для захисників у фермерському господарстві у селі Часлівці волонтери збирають щосезону. За словами координаторки напрямку “Помагатори” Вікторії Суліми, плоди розвозять по медзакладах Ужгорода, де лікують військових.



“Ми постійно сюди приїжджаємо. Різний сезон — різні фрукти. Уже яблука рвали, абрикоси, персики, сливи, зараз — черешню. Сьогодні будемо розбирати й розвозити по лікарнях свіжі фрукти. Тому ми дуже вдячні, бо купувати плоди зараз дуже дорого. Якраз будуть їм вітаміни й щось смачненьке”, — розповіла Вікторія Суліма.

Фрукти з фермерського господарства також відправляють захисникам і на фронт.

 

SEEDS

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!