Для вітчизняного амаранту настав час визнання – культурою активно цікавляться і в Україні, і за кордоном.

0 463

Амарант за лічені роки перетворився з маловідомої в Україні культури на популярну складову багатьох корисних продуктів здорового харчування, пише SEEDS

Завдяки своїй посухостійкості ця культура привернула увагу багатьох українських фермерів. До того ж попит на амарант з кожним роком зростає не тільки з боку закордонних покупців, а й вітчизняних виробників.

Про це розповідатиме голова Асоціації виробників амаранту та амарантової продукції Олександр Дуда.  під час Міжнародної конференції: СТАЛИЙ АГРОБІЗНЕС: “ТРАДИЦІЇ.НІШІ.ЕКОПРАКТИКИ.ТЕХНОЛОГІЇ” 


Конференція відбудеться 14.02.2024 в рамках виставки “АГРОВЕСНА“ о 12:00 у Київському МВЦ.          УЧАСТЬ БЕЗКОШТОВНА ЗА УМОВИ ПОПЕРЕДНЬОЇ РЕЄСТРАЦІЇ

Конференція організована агромедіа-агенцією Sapienza.media за підтримки профільних асоціацій: Української Плодоовочевої Асоціації – УПОА, Асоціації виробників амаранту та амарантової продукції, а також за підтримки Проєкту розвитку підприємництва для постраждалого від війни населення в Україні “We Prosper”, який реалізується ДОГО “Сільськогосподарська консультаційна служба” та ГС “Бізнес Мережа Сільських жінок” в партнерстві із неурядовою організацією SOCODEVI, що фінансується урядом Канади.

 



«Я переконаний, що 2024 рік, стане для вітчизняного амаранту визначним роком. Через те, що ми маємо вже достатньо досвіду його вирощування, в першу чергу, за органічною технологією.

Ми маємо явний попит на товарне насіння амаранту, а також зростаючий попит на продукцію переробки з-за кордону. І саме приємне, наш вітчизняний споживач також зацікавлений в амаранті. Тобто люди звертаються, їм цікавий амарант, – маємо зворотній зв’язок», – каже Олександр Дуда.

На його переконання саме амарант став тією культурою, яка дійсно об’єднує людей. Ця рослина ще помірно відома на вітчизняному ринку, і для того, щоб його ефективно розвивати та просувати, треба прикладати згуртованих зусиль, – вважає голова Асоціації виробників амаранту та амарантової продукції.

«І важливою є багатогранність амаранту – природня харчова цінність, природні профілактичні та лікувальні властивості, природня посухостійкість вкотре підтверджують статус амаранту, як суперфуду і культури ХХІ сторіччя, та викликають цікавість та прихильність у споживачів та у фермерів», – додає Олександр Дуда.

Більше про цілющі властивості цієї рослини, про комплексний підхід з вирощування та переробки амаранту в Україні, про широкий асортимент продукції, який виготовляється з амаранту і про нові перспективні розробки ви дізнаєтесь на

Міжнародній конференції: СТАЛИЙ АГРОБІЗНЕС: “ТРАДИЦІЇ.НІШІ.ЕКОПРАКТИКИ.ТЕХНОЛОГІЇ”

Конференції відбудеться 14.02.2024 в рамках виставки “АГРОВЕСНА“ о 12:00 у Київському МВЦ.

УЧАСТЬ БЕЗКОШТОВНА ЗА УМОВИ ПОПЕРЕДНЬОЇ РЕЄСТРАЦІЇ



Конференція проходитиме за підтримки компаній:

Мнагор, Ukravit, Біонорма, Агромомм, Viteo Group (Viteo Hemp), Евкаліпт + та ГО Екодія

Інформаційну підтримку конференції здійснюють провідні аграрні ЗМІ, економічні та аналітичні агенції: Seeds.org.ua, Agroexpert, East-Fruit.com, Interfax, APK-Inform Agency,Agri-gator.com.ua, журналу «Ексклюзивні Технології» (Agrotimeteh.сom.ua), журнал та мультемедійна платформа «Агробізнес Сьогодні», журнал «Агрономія Сьогодні», Мультигалузева платформа «Здорове харчування по-українськи», Платформа «Місія – здоров’я:  разом задля активного довголіття».

Долучайтеся до нас та робіть крок у майбутнє сталого агробізнесу разом з нами!


Звертаємо Вашу увагу, що навіть при підтвердженій реєстрації на конференцію Ви маєте самостійно зареєструватися на виставку АгроВесна для того, щоб потрапити на виставку.

 

SEEDS

 

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!