220 тис га виноградників та відмова від цукру або що характерне для виноробства Аргентини

0 176

В провінції Мендоса в Аргентині розміщено 1500 виноробень. Загальна площа з виноградом там становить 220 тисяч гектарів. Вино, виготовлене у регіоні, характеризується повною відсутністю цукру в напої, і дана особливість не залежить від погоди та якості врожаю. Про це повідомляє LANDLORD.

Як розповів за результатами відрядження Володимир Печко, голова асоціації «Укрсадвинпром», контроль за якістю вина здійснюють фахівці Національного інституту виноробства Аргентини. Якщо виявляється порушення вимог до виробництва (наприклад, додавання цукру), винороба  позбавляють ліцензії, а виробництво закривають. При цьому аргентинці виробляють 140 млн літрів вина на рік.

На збиранні врожаю винограду кожному працівникові платять по $25 на день.

За підрахунками місцевих статистів, одна доросла людина країни випиває щороку 19,5 літрів вина.

Аргентина є виробником найкращих червоних вин у всій Південній Америці, а найкраще у світі аргентинське вино Мальбек робиться саме в Мендосі. У цій провінції перші виноградні лози були посаджені ще в у 1566 році.

 

SEEDS

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!