Турецькі аграрії вирощують мініатюрні кавуни
Вирощує мініатюрні кавуни турецька фірма. Попит на них існує в дорогих ресторанах, де їх використовують як декор для салатів і десертів. Які ж вони на смак? Читайте на SEEDS.
Вирощені турецькою агрофірмою, крихітні кавуни розміру оливки, також відомі як pepquinos або Мелотрія шершава (Melothria scabra), були представлені на 26-му продовольчому ярмарку (26th foodProduct), який проходив в турецькій середземноморській провінції Анталія. Керівник компанії, Мустафа Еруст, повідомив, що вони вирощують крихітні кавуни в якості снеку: «Коли ви їсте, його шкірка має смак кавуна, а м’якоть схожа на огірок».
Менеджер зазначив, що проект покликаний пропагувати споживання фруктів серед дітей і додав, що вони також виробляють міні-огірки, баклажани, цукіні, цвітну капусту та моркву. Пепкінос в основному продаються у дрібній упаковці в турецьких продуктових магазинах, близько 8 турецьких лір ($ 1,4) за пакет.
SEEDS за матеріалами FreshPlaza
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook InstagramYoutube та Підписуйтесь!