Каву з грибами створила фінсько-американська компанія
Зазвичай кава – це не той напій, який лікарі радять вживати щодня. Адже кофеїн, ефект зневоднення та звикання – це ще не всі мінуси ароматного напою. Утім, кава може бути корисною. Наприклад, Immune Support Ground Coffee від фінсько-американського стартапу Four Sigmatic не лише не шкодить, а й приносить користь для організму та покращує його захисні властивості, повідомляє SEEDS.
Секрет напою – це органічні кавові зерна та гриби, які дозволяють регулювати рівень кофеїну.
“Immune Support Ground Coffee — це грибна кава середньої обжарки. В основі продукту – органічна кава преміум-класу. Також мелена кава містить додаткові інгредієнти, що підтримують імунітет — гриби чага, гриб трутовик вітамін D, цинк, а також шоколадні і карамельні нотки для смаку. Споживання такого напою забезпечує 140% добової норми вітаміну D, необхідного для підтримки імунної системи. Продукт має смак кави, а не грибів, і містить кавові зерна, отримані з Pacayal Coffee, сімейної ферми, розташованої на висоті 5500 футів над рівнем моря на південному заході Гондурасу”, – пише progressivegrocer.com.
Рекомендована ціна пакета Perform або Immune Support на 12 унцій складає 20 доларів.
Читайте також: Новий вид кави запатентували в Україні
В Україні також тривають експерименти з кавою. Наприклад, недавно в Херсонщині почали виготовляти кавунову каву, а компанія DCG caffe запатентувала напій “Лавандова кава”. Його основа – це кава власного обсмаження DCG caffe, безлактозне молоко та натуральний цвіт лаванди.
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook InstagramYoutube та Підписуйтесь!