Майстер-клас з ручного доїння кіз та дегустацію сирів пропонує ферма на Київщині

0 70

Зелений туризм набуває популярності в Україні, адже для такого відпочинку необов’язково йти у відпустку – достатньо вихідних. На різних фермах туристам пропонують спробувати равликів, власноруч зібрати собі ягід та навіть подоїти козу. Останнє можна спробувати на фермі у селі Галайки на Київщині, повідомляє SEEDS.

На своєму сімейному господарстві Олександр Бабін утримує кіз. Фермер виготовляє молоко, варить сири. Ще одне джерело прибутку – екскурсії. Відвідувачам розповідають про ферму та про тварин, ознайомлюють з секретами сироваріння. Туристам дозволяють годувати та доїти кіз.

Також частиною екскурсії є дегустація. Олександр Бабін пропонує гостям господарства молоко, сири, вино та трав’яний чай. Також після екскурсії можна придбати продукцію ферми.

Олександр планує розширювати господарство. Для цього бере участь у розіграші гранту для малих фермерів від фестивалю GET Business Festival та порталу Delo.ua. Якщо виграє 100 тис. гривень призового фонду, Олександр Бабін планує витратити їх на подальше облаштування інфраструктури для зеленого туризму. Зокрема, хоче побудувати на фермі дитячий майданчик.

SEEDS.org.ua

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!