Аграрний маркет-аналіз від Європейської комісії по цукровому сектору, ринку зернових та олійних культур

0 209

Згідно з даними Європейського сільськогосподарського прогнозу на 2018-2030 роки, опублікованого 6 грудня 2018 року Європейською комісією, ініціативи у галузі охорони здоров’я та споживчі переваги призведуть до зниження споживання цукру на 5%. Очікується, що до 2030 року виробництво цукру в ЄС досягне 19,3 млн. т, у порівнянні з 18,6 млн. т у 2018 році.

На ринку зернових, очікується, що виробництво продовжить зростати і досягне 325 мільйонів тонн до 2030 року (у порівнянні з 284 мільйонами тонн до 2018 року). Це зростання буде обумовлено підвищенням промислового використання зернових, невеликим зростанням попиту на корми та перспективами експорту.

Що стосується насіння олійних культур, то не очікується подальшого зростання в галузі ріпаку внаслідок можливостей і меж політики біопалива після 2020 року. Крім того, попит на білкові культури буде залишатися високим як для кормів, так і для споживання людьми. Підтримка політичного середовища сприятиме цьому і буде стимулювати подальше зростання виробництва. Проте білкові культури представляють лише 1,4% загальної площі посівів, що обмежує їх загальне зростання.

SEEDs  за матеріалами EuropeanCommission

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!