Фермери України зможуть дізнатися все про вирощування та переробку амаранту

0 466

Як заробити на нішевих продуктах в Україні? В яке крафтове виробництво доцільно інвестувати сьогодні? Які технології допоможуть зібрати максимальний врожай?

Відповіді на ці питання Ви почуєте від провідних агрофахівців під час Міжнародної конференції:

“Ніші. Технології. Інвестиції” з циклу “Збільшення прибутків в агробізнесі”.

Організатор: агромедіа-агенція Sapienza.media


Захід пройде 28 жовтня в рамках виставки “ІНТЕРАГРО-2020”

у Міжнародному Виставковому Центрі (МВЦ, Київ).

Зал №8, пав. 2, вхід 2-А, 2 поверх.

Конференція відбудеться за підтримки Київського міжнародного контрактового ярмарку.



Про технології вирощування та переробки амаранту під час конференції розповість Олександр Дуда, голова Асоціації виробників амаранту та амарантової продукції.

“Вирощування амаранту набуває популярності по всій території України. Він витримує найжорсткіші посухи і можна після зернових пожнивно отримати ще врожай амаранту. До того ж амарант є відмінним попередником і високорентабельною культурою.

Значна кількість сільськогосподарських підприємств зацікавлені в його подальшій переробці. І є необхідне вітчизняне обладнання для цього.

Наразі в Україні виготовляють амарантову олію, крупу, борошно, пластівці, хліб, сейтан, медовий амарант, сухі сніданки, макарони, цукерки, чай тощо. Вся ця продукція є дуже корисною для організму людини”, – переконаний Олександр Дуда.


Вхід на конференцію вільний, за умови попередньої реєстрації>>>  

За додатковою інформацією звертайтесь:

+38 099 737 17 92

pr.sapienzamedia@gmail.com

 

SEEDS.org.ua  

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!