Підприємці з Хмельницького перетворили давні пекарські традиції на успішну сучасну справу
Українцям вдалося перетворити теплі слова “Мамин хліб” не тільки на смачну випічку, а й зробити з цього успішну сімейну справу. Історія ремесляної пекарні “Мамин хліб”, що у місті Хмельницький, розпочалась в жовтні 1999 року. І лише з двох людей.
Саме тоді Олег і Олена Білявці просто пішли за покликом серця і створили власну пекарню, пише SEEDS.
“Ми вважаємо, що хліб є прекрасний. Нам подобається, як він виглядає, пахне, які відчуття створює і звісно ж – як смакує. Ми любимо традиції та цінуємо майстерність, які входять до процесу випікання. Здійснюємо безперервний пошук найкращих інгредієнтів.
Ми турбуємось про дотримання традицій при виготовленні справжньої домашньої випічки. Дбаємо про використання свіжих, натуральних продуктів від місцевих виробників і завжди бережно ставимося до навколишнього середовища.
З найкращими інгредієнтами, вмілими пекарями та передовими технологіями – у нас є все, що потрібно для створення ідеальної хлібини”, – кажуть засновники пекарні.
Однак не хлібом єдиним на натуральних заквасках славиться пекарня. Виготовляють тут булочні вироби, листкові вироби (булочка із листкового тіста, круасани), кондитерські вироби та навіть заморожену продукцію.
Представники ремесляної пекарні “Мамин хліб” прийматимуть участь у
Гастро-дегустаційному фестивалі “Taste of Ukraine Food Fest”
фестиваль відбудеться 23-26 вересня у Київському МВЦ
Якщо у Вас є свій унікальний смачний продукт і ви хочете його презентувати на Фестивалі, звертайтеся до співорганізаторів Фестивалю агромедіа-агенції SAPIENZA за номером +38 099 737 17 92 або пишіть на пошту: pr@sapienza.media
Долучайтеся до участі! Реєструйтеся за посиланням
Організаторами події виступають:
ГО “Виробники амаранту та амарантової продукції”, Sapienza.media,
ГО “Надж Україна”, та “UKRAINIAN FOOD Association”.
Сайт заходу: https://nudgeukraine.org.ua/
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook InstagramYoutube та Підписуйтесь!