Джеми і повидло з Волині прийшлись до смаку мешканцям Прибалтики
В цехах плодоконсервного заводу на Горохівщині виготовляють 25 видів продукції, яка користується попитом у багатьох регіонах України.
Нещодавно джеми з Волині, повидла і згущене молоко схвально оцінили латвійці. До того ж підприємство стало єдиним в Україні постачальником начинок для Даугавпілської кондитерської фабрики.
Занедбаний колись завод придбав та налагодив на ньому виробництво уродженець села Диковини Петро Захарчук. Відтак це стало сімейною справою подружжя Захарчуків Олександра і Наталії.
Доки чоловік займається організаційними справами, пов’язаними з оснащенням, обладнанням і ремонтами, пані Наталія скрупульозно контролює виробництво.
“Брак у нас — рідкість, і за межі заводу така продукція не виходить. Наші консерви якісні, відповідають вимогам Держстандарту. Ми дуже дбаємо про імідж підприємства, здобутий нелегкою працею, про свою репутацію, — каже Наталія Захарчук. — Конкурентів тепер є утричі більше, ніж, скажімо, десять років тому. І всі мають знайти свою нішу на ринку”.
На підприємстві під час сезонних робіт трудяться до 40 жителів Берестечка і навколишніх сіл. Керівники дорожать кваліфікованими працівниками, тому залишили процес виробництва безперервним, періодично підвищують людям заробітну плату.
У подружжя Захарчуків багато нових задумів. Виробництво розвивається, бо нові види продукції потребують сучасних технологій та обладнання. Незмінним залишається їхнє кредо — цінувати людей і любити свою справу.
SEEDS.org.ua за інформацією volyn.com.ua
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!